AIRCO


Een wagen uitgerust met klimaatregeling is geen overbodige luxe dezer dagen. Dit zorgt immers voor een stabiele aangename temperatuur volgens eigen voorkeur. Het is een niet te missen comfort en het zorgt bovendien voor zuivere lucht. Dat we hier ook in de huiselijke sfeer, op het werk of tijdens het shoppen van willen genieten, is een logische stap: het verhoogt dan ook de persoonlijke vitaliteit en de levenskwaliteit. Daar komt nog bij dat in een werkomgeving, klimaatregeling de beste garantie voor constante productiviteit is.

Climawest biedt enkel machines van de beste merken op mondiaal vlak aan. Aandachtspunten daarbij zijn makkelijke bediening, spaarzaamheid en passend in elk interieur.

In samenspraak met uzelf of met uw (binnenhuis)architect, worden de toestellen aangepast aan de woon- of werkruimte. Hierbij wordt zowel met de functionaliteit als met de esthetiek rekening gehouden. Een aangenaam leef- en werkcomfort voor u, uw genodigden en/of klanten is het gevolg. Veel toestellen zijn uitgerust met een warmtepomp, wat voor een bijkomende en milieuvriendelijke verwarming in tussenseizoenen en winters zorgt. Vaak is een verwarmingstoestel uitgerust met airco tegenwoordig goedkoper en milieuvriendelijker dan een toestel dat werkt op olie of aardgas. De kost van deze brandstoffen is immers zeer hoog in vergelijking met elektriciteit (die bovendien duurzaam opgewekt wordt, bijvoorbeeld door waterkracht of windturbines)